НачалоНовиниGoogle Maps получи ъпдейт с нови екстри за Android и iOS

Google Maps получи ъпдейт с нови екстри за Android и iOS

5411
Написана от  nixanbal 07 май 2014
Google Maps получи ъпдейт с нови екстри за Android и iOS

Google пусна нова версия на Google Maps, с която въвежда някои нови екстри и подобрения за потребителите на Android и iOS. По-лесно запазване на карти за офлайн преглед и по-удобна навигация са част от нововъведенията...

С новата версия на Google Maps потребителите получават по-лесна навигация с насоки в коя лента да се престроят при шофиране, за да са подготвени за следващия завой. През цялото време на навигацията са видими още оставащото време до дестинацията, разстоянието, както и алтернативни маршрути.

Google Maps Offline Maps

По-лесно е и свалянето на карти за офлайн ползване - това вече става с опция от менюто към всеки обект, където би трябвало да се появи "Save map to use offline". Запазените офлайн карти и запазените места се синхронизират между всички устройства, в които потребителят се е логнал с акаунта си, стига да е налична интернет връзка. 

Резултатите от търсенията също ще могат да се филтрират по по-удобен начин - според работното време, рейтинг, цени и други фактори. 

Google Maps Between Devices

Актуализацията на Google Maps би трябвало да се е инсталирала вчера, но ако не е - направете го ръчно през онлайн магазина си. Имайте предвид, че не всички нови екстри са достъпни за всички страни.

Най-очакваните смартфони на 2024 г.

В началото на 2024 г. обикновено правим равносметки, но в този материал реших да погледнем напред и към това, което…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer