НачалоНовиниGoogle Pixel Watch или Pixel Buds Pro идват като подарък с новите смартфони Pixel 7

Google Pixel Watch или Pixel Buds Pro идват като подарък с новите смартфони Pixel 7

1776
Написана от  nixanbal 06 октомври 2022
Google Pixel Watch или Pixel Buds Pro идват като подарък с новите смартфони Pixel 7

Все още остава около час до премиерата на новите смартфони Pixel 7 и Pixel 7 Pro на Google, но в официалния сайт на компанията вече се появи промо офертата, която тази година ще съпътства старта на продажбите им. След като миналата година Google подаряваше слушалки Bose с моделите Pixel 6, сега в комплект с тях идват Google Pixel Buds Pro или очакваният също днес смарт часовник Google Pixel Watch. 

Премиерата на новите смартфони Pixel 7 и Pixel 7 Pro на Google ще се състои в 17 часа (българско време) днес, като можете да я гледате онлайн във видеото отдолу. 

Очаква се заедно с тях компанията да представи и първия си смарт часовник Pixel Watch, който ще има кръгъл екран, елегантен дизайн и ще върви под собствената им операционна система Wear OS, разбира се. 

Pixel

Офертата за първите клиенти на новите смартфони вече е налична онлайн, дори в сайта на Google. Посочва се, че поръчалите до 17 октомври Pixel 7 ще го получат заедно със слушалките Google Pixel Buds Pro, а тези с Pixel 7 Pro ще получат часовника Google Pixel Watch LTE, чиято цена самостоятелно изглежда ще бъде 429 евро. Офертата ще важи както за поръчки от сайта на Google, така и през редица техни официални партньори. 

За съжаление Google продължава да продава смартфоните си само в шепа ключови пазари и България не е от тях. Имайте предвид, че при Pixel 6 у нас не работеше 5G връзката, което вероятно ще важи и за Pixel 7, а освен това часовникът надали ще може да се използва с eSIM от нашите оператори. 

5 ключови екстри на Redmi Pad SE

Redmi Pad SE е таблет с тънко метално тяло, голям дисплей с фини рамки и висока опреснителна честота, както и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer