НачалоНовиниGoogle представи Inbox - нов вид организация на имейла за Android и iOS

Google представи Inbox - нов вид организация на имейла за Android и iOS

3242
Написана от  nixanbal 23 октомври 2014
Google представи Inbox - нов вид организация на имейла за Android и iOS

Google представи новата си услуга/приложение с името Inbox, чиято цел ще бъде да организира по-добре имейлите ви и като цяло да предложи съвсем нов поглед към работата с електронната поща. 

Inbox предлага обединение на мейли с обща тематика (например информация за платени сметки и съобщения от банката), напомняния и подчертаване на важна информация. 

inbox-nexus6-500

Услугата добавя и екстрата Assist, която намира за вас важна информация към получените мейли - например телефонни номера, работно време, карти и т.н.

Засега Inbox е достъпна само с покана, каквато можете да заявите на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Според Google новото приложение няма да замени Gmail, но тепърва предстои да разберем как и дали потребителите ще го използват. 

Inbox ще може да се ползва като уебверсия през браузъра Chrome или на iOS устройства с версия 7 или по-висока, както и под Android 4.1 и нагоре. 

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer