НачалоНовиниGoogle представи премиум слушалките Pixel Buds Pro

Google представи премиум слушалките Pixel Buds Pro

639
Написана от  dessyteneva 12 май 2022
Google представи премиум слушалките Pixel Buds Pro

Google представи своите премиум безжични слушалки Pixel Buds Pro, които с цената си от $199 директно ще се конкурират директно с AirPods Pro на Apple. Слушалките ще дебютират на 21 юли, заедно с Pixel 6a, а сред най-важните им характеристики са функцията за шумопотискане, многоточковата Bluetooth връзка и IPX4 рейтинг за водо- и прахоустойчивост.

Pixel Buds Pro ще се предлагат в няколко цвята – черно, синьо, зелено и червено, а дизайнът им е почти идентичен с този на Pixel Buds 2020. Малките разлики са повечето отвори за микрофон на външната страна и това, че слушалките са проектирани да се поставят по-дълбоко в ушния канал.

Pixel Buds Pro

Всъщност Pixel Buds Pro имат сензори за измерване на налягането в ушния канал, за да го регулират и да прилягат удобно. В комплекта ще намерите три размера силиконови накрайници за по-добро прилягане, а Google посочва, че софтуерният й алгоритъм Silent Seal се адаптира към ухото, за да намали максимално външния шум.

Buds

Що се отнася до хардуера на Pixel Buds Pro, компанията посочва, че той е изцяло персонализиран – от шестядрения процесор и драйверите, до алгоритмите, използвани за шумозаглушаване. Слушалките ще предлагат и функции като Fast Pair, заедно с новата Volume EQ за автоматично оптимизиране на честотната крива при промяна на силата на звука, за да се осигури по-пълен звук.

Google Pixel Buds

Освен това Pixel Buds Pro превключват автоматично между често използваните Android устройства, без да се налага да бъдат свързвани наново всеки път. Те предлагат и възможност за свързване с два аудио източника едновременно.

Pixel Buds Pro

По отношение на батерията Google обещава до 7 часа непрекъснато слушане на музика с активирано шумопотискане и 11 часа, когато функцията е изключена. Заедно със заряда от калъфчето получавате до 20 часа време с ANC или до 31 часа без. 

Sony Xperia 1 IV предлага 50% по-ярък дисплей и камера с истинско оптично приближение от 85 до 125 мм

Sony представи току-що новия си премиум смартфон Xperia 1 IV, при който акцентът е върху по-яркия екран, по-солидната батерия и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer