НачалоНовиниGoogle спира приложението Street View, услугата остава активна в Google Maps

Google спира приложението Street View, услугата остава активна в Google Maps

1604
Написана от  nixanbal 02 ноември 2022
Google спира приложението Street View, услугата остава активна в Google Maps

Google спира приложението Street View, което позволява на потребителите да правят виртуални разходки из улиците и въобще почти всяка точка на света. Информацията засяга самостоятелното приложение за Android и iOS, а самата функционалност ще продължи да бъде достъпна в Google Maps. 

Приложението Street View ще изчезни от Google Play и App Store в близките седмици, а след март 2023 г. все още ползващите го потребители няма да получават повече актуализации и поддръжка за него.

Street View позволява дори през смартфона потребителите да разглеждат различни места по света и дори да добавят собствени 360-градусови изображения (т.нар. Photo Spheres), допринасяйки за развитието на услугата. Тази функция обаче е достъпна и в Google Maps, така че самостоятелното приложение на Street View изглежда не привлича достатъчно потребители и Google е решила да го закрие. 

Ако все пак искате да използвате услугата, макар и без поддръжка и ъпдейти след март догодина, побързайте да изтеглите приложението - цък за Android и цък за iOS.

Нов Xiaomi Store ще отвори врати в още един търговски център в София

Xiaomi скоро ще отвори в България втория официален Xiaomi Store. Това става ясно от брандиран с "Очаквай скоро" нов магазин…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer