НачалоНовиниHBO Max идва в България на 8 март с 30% отстъпка при едногодишен абонамент

HBO Max идва в България на 8 март с 30% отстъпка при едногодишен абонамент

2935
Написана от  nixanbal 01 февруари 2022
HBO Max идва в България на 8 март с 30% отстъпка при едногодишен абонамент

HBO обяви днес, че новата стрийминг услуга HBO Max ще бъде достъпна в България на 8 март 2022 г. Платформата ще замени приложението HBO GO, като ще предлага продукции на Warner Bros., HBO, DC и Cartoon Network, Max Originals и много други производители на съдържание. Едни от най-новите филми на Warner Bros. ще могат да се гледат в HBO Max само 45 дни след пускането им в киносалоните и без допълнително заплащане, казват от компанията. 

При старта на HBO Max съществуващите HBO GO акаунти ще бъдат автоматично мигрирани към новата услуга и по този начин потребителите ще имат незабавен достъп до нея. Ще продължат да важат данните за достъп, които са били използвани и досега. 

Тези, които искат да ползват услугата директно за първи път, могат да направят своята регистрация още сега на http://www.hbomax.com и в деня на стартиране на услугата да имат достъп до нея.

HBO Max ще бъде достъпна и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия.

 

Колко ще струва HBO Max в България?

В момента месечният директен абонамент за HBO GO в България е 3.99 евро, а новата услуга HBO Max ще бъде достъпна срещу 4.99 евро на месец, при директно абониране.

Ще се предлага обаче промоция, с която настоящите директни абонати на HBO GO ще бъдат прехвърлени автоматично към новата платформа ще заплащат намалена цена от само 3.30 евро на месец. Това е 33% постоянна отстъпка от месечната стойност, която е валидна само ако абонаментът не се прекъсва.

Нови клиенти, които се регистрират преди 31 март, също ще могат да се възползват от тази ексклузивна оферта, актуална за тях единствено в периода от 08.03.22 г. до 31.03.22 г.

След 31 март, освен стандартният единичен месечен абонамент от 4.99 евро и постоянната отстъпка за лоялни клиенти, ще бъде въведен нов годишен абонамент, предлагащ 12-месечен достъп на цената на 8 месеца. Неговата стойност е 39.90 евро.

На 8 март HBO Max влиза не само в България, а общо в 15 нови европейски държави, с което услугата вече ще бъде достъпна в 61 страни от Европа и Америка. 

 

"HBO Max е ново изживяване за стрийминг, предлагащо най-доброто забавление с оригинални сериали, филми, реалити формати, документалистика и детски програми от Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals и други на невероятно атрактивна цена – една от най-ниските за услугата ни в Централна Европа.", казва Кристина Сулебакк, генерален мениджър на HBO Max за EMEA.

Смартфоните Redmi Note 13 на Xiaomi са в България - цветове, версии и цени

След като преди минути тук, в Букурещ, Xiaomi представи за нашия регион смартфоните от серията Redmi Note 13, вече имаме…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer