НачалоНовиниHBO Max стартира в България от днес на по-ниска цена от HBO GO

HBO Max стартира в България от днес на по-ниска цена от HBO GO

2778
Написана от  nixanbal 08 март 2022
HBO Max стартира в България от днес на по-ниска цена от HBO GO

HBO Max вече е достъпна в България. Новата стрийминг услуга за видео съдържание заменя досега популярното у нас приложение HBO GO, като ще се предлага на преференциални цени до края на март, по-ниски от тези на предходната платформа.

HBO Max е новата стрийминг платформата на WarnerMedia, която обединява собственото производство на съдържание на HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals и много други лицензионни заглавия. HBO Max замества изцяло HBO GO, която спира да функционира от днес. В приложението HBO GO потребителите ще видят съобщение, което ги приканва да свалят новото HBO Max (вижте скрийншотите по-долу).

Както и досега, услугата е достъпна за директен абонамент от клиенти, както и чрез избрани мобилни оператори и партньори за разпространение на телевизия.

Всички настоящи лоялни клиенти с директен абонамент ще плащат промоционална цена от 3.30 евро на месец, или по-малко от тази за HBO GO, която беше 3.99 евро на месец. Промоцията ще спести на клиентите 33% от новия стандартен месечен абонамент, който се въвежда за HBO Max и е на стройност 4.99 евро на месец. От HBO поясняват, че отстъпката важи само за директни клиенти и при непрекъснато ползване на абонамента - т.е., ако се направи пауза, в сила при подновяването влиза единичната месечна цена.

Новите клиенти, желаещи да ползват директен абонамент, които се регистрират преди 31 март 2022 г., ще могат да възползват от същата отстъпка за целия срок на ползване без прекъсване на услугата.

HBO Max HBO Max

За тези, които се регистрират след 31 март 2022 г., или тези, които по някаква причина решат да прекъснат ползването на специалната оферта, стандартният месечен абонамент ще бъде 4.99 евро на месец.

На по-късен етап ще бъде въведена опция за годишен абонамент, предлагаща изключителна оферта за 12-месечен достъп на цената на 8 месеца. Този годишен абонамент ще е на стойност 39.90 евро.

Желаещите да се абонират директно за услугата могат да направят регистрацията си за нея на http://www.hbomax.com.

HBO Max HBO Max

Клиентите, ползващи до момента услугата през оператор също ще бъдат прехвърлени автоматично и ще могат да ползват HBO Max, спрямо текущия си план.

Освен ново съдържание към вече познатите филми и сериали, HBO Max въвежда и 4K резолюция за някои заглавия, а също и поддръжка на Dolby Atmos и Dolby Vision.

HBO Max стартира днес в общо 15 нови държави - Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Чехия, Унгария, Молдова, Черна гора, Нидерландия, Северна Македония, Полша, Португалия, Румъния, Сърбия, Словакия и Словения. Така услугата вече е активна в 61 територии в Европа, Съединените щати, Латинска Америка и Карибите. Глобалната експанзия на стрийминг платформата продължава по-късно тази година с вече планиран старт за Турция, Гърция, Исландия, Естония, Латвия и Литва. В ход са и планове за по-нататъшно разширяване в Югоизточна Азия.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer