НачалоНовиниХибридът Acer Switch 12 с Intel Core M излиза в България на цена 1400 лв.

Хибридът Acer Switch 12 с Intel Core M излиза в България на цена 1400 лв.

3251
Написана от  nixanbal 11 декември 2014
Хибридът Acer Switch 12 с Intel Core M излиза в България на цена 1400 лв.

Най-новото хибридно устройство в категорията преносими компютри на Acer излиза на българския пазар. Новият Acer Switch 12 разполага с най-новия процесор Intel Core M, който позволява тялото на машината да е по-компактно и без вентилатори, без това да се отразява на производителността. 

Acer Switch 12 има нестандартен дизайн, при който клавиатурата се прибира назад, но може и да се отдели и постави пред екрана. Като цяло има 5 позиции, в които устройството може да се използва. 

As SW5-271 20

Освен най-актуалния процесор на Intel, Switch 12 предлага 12.5" IPS Full HD дисплей с технологиятя Zero Air Gap на производителя, която не оставя въздух между слоевете на екрана и така осигурява по-малко отблясъци. Покритието е Gorilla Glass 3.

As SW5-271 win81-09

Вградената памет е 128 GB SSD, има 4 GB RAM, батерията обещава 8 часа работа, microUSB 3.0 и microHDMI портове. Под екрана са разположени двата стерео високоговорителя, които насочват звука към ползващия устройството.

As SW5-271 win81-10

Компютърът има Wi-Fi, но не и 3G/4G свързаност. Клавиатурата се закрепва с магнит към останалата част от корпуса, а комуникацията е през Bluetooth, така че тя може да се ползва и от разстояние. 

As SW5-271 win81-03

Устройството изглежда ориентирано към бизнес потребителите, но и като цяло към хората, за които е важна преносимостта и удобната работа в различни ситуации. Корпусът е пластмасов, а пантата изключително стегната. В средата на клавиатурата има бутон, който служи като мишка - познаваме го от серията ThinkPad на Lenovo. Към Switch 12 може да се вземе и стилус, ако работата ви изисква ползване на приложения с такъв. 

Цената на Acer Switch 12 в България е около 1400 лв. и би трябвало до няколко дни машината да е по магазините. 

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer