НачалоНовиниHonor Magic Fold може да има 8" сгъваем дисплей и 6.5" външен екран

Honor Magic Fold може да има 8" сгъваем дисплей и 6.5" външен екран

585
Написана от  nixanbal 14 юли 2021
Honor Magic Fold може да има 8" сгъваем дисплей и 6.5" външен екран

След отделянето на Honor от Huawei се заговори за цял куп нови устройства, които първите изглежда планират да представят през следващите месеци и да блеснат на световния пазар, вече с подкрепата на Qualcomm и Google. Днес имаме и информация за вероятно най-интересния задаващ се смартфон Honor - сгъваемият Magic Fold. 

Информацията за Honor Magic Fold се появи преди няколко седмици, а днес популярният в китайската социална мрежа Weibo потребител Digital Chat Station сподели и какво ще представлява устройството. 

Според източника Magic Fold ще има сгъващ се навътре дисплей с диагонал около 8", както и външен екран с диагонал 6.5".

Това за съжаление не звучи като вълнуващ дързък ход от страна на Honor, тъй като същите показатели видяхме и при сгъваемия Mate X2 на Huawei (на изображението по-горе). Изглежда още поне известно време смартфоните на двата бранда ще продължат да са много сходни, както беше и докато официално бяха под шапката на една компания. 

Очаква се китайската BOE да е доставчик на панелите за сгъваемия дисплей. 

Възможно е чипсетът за Magic Fold да бъде току-що обявеният Snapdragon 888+, за който знаем официално, че ще се използва от Honor за тяхната серия Magic. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer