НачалоНовиниHonor Magic V3 ще бъде дори по-тънък от Magic V2

Honor Magic V3 ще бъде дори по-тънък от Magic V2

346
Написана от  STAN 28 юни 2024
Honor Magic V3 ще бъде дори по-тънък от Magic V2

След като миналогодишният Honor Magic V2 се превърна в най-тънкия сгъваем смартфон на пазара със своите 9.9 мм (в сгънато положение), от Honor обещават, че неговият наследник Magic V3 ще бъде дори още по-тънък и компактен - нещо, което досега ни се струваше невъзможно.

Един от основните минуси на смартфоните със сгъваеми дисплеи традиционно е тяхната дебелина. За средностатистическия потребител, свикнал с размерите на своя обикновен смартфон, сгъваемите модели представляваха интересна, но доста по-неергономична алтернатива.

Тази тенденция обаче започна стремглаво да се променя, като начело на тънката революция застана Honor със своя Magic V2, който впечатли всички с профила си от 9.9 мм в сгънато или едва 4.7 мм в разгънато положение. За сравнение Pixel 8 Pro е с дебелина 8.8 мм, а Galaxy S24 Ultra - с 8.6 мм.

Screenshot 2024-06-28 at 18.31.35

Сега обаче, когато е време за неговия наследник - Magic V3, от Honor обещават дори по-тънък модел, който да ни шокира отново, както се вижда от банера, който комапнията сподели в китайската социална мрежа Weibo. Нека не забравяме, че освен със своята тънкост, Magic V2 впечатли и с най-голямата налична батерия в сгъваемия сегмент, както и с премиум спецификации, които успяха да го превърнат в един от най-атрактивните модели на пазара.

005wXaiCly1hr2orzncasj63e80rsdxp02

Honor Magic V3 се очаква да направи своя дебют в Китай съвсем скоро, а след това би трябвало да бъде наличен и в Европа до края на годината. Какви бяха нашите впечатления от Honor Magic V2 може да видите в приложеното видео:

Redmi Watch 4 и Redmi Buds 5 Pro са достъпни смарт аксесоари с богати възможности

Смартфоните под марката Redmi на Xiaomi са сред най-популярните в бюджетния и средния ценови сегмент. Redmi обаче има сериозно присъствие…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer