НачалоНовиниHonor потвърди, че скоро ще обяви сгъваемия смартфон Magic V

Honor потвърди, че скоро ще обяви сгъваемия смартфон Magic V

880
Написана от  nixanbal 22 декември 2021
Honor потвърди, че скоро ще обяви сгъваемия смартфон Magic V

Honor направи сериозна заявка, че ще навлезе в сегмента на най-скъпите премиум смартфони, като в началото на 2022 г. очакваме и новите предложения на компанията за световния пазар. Един от вълнуващите модели ще бъде сгъваемият Honor Magic V, като китайците сега потвърдиха официално, че скоро ще го представят. 

Смартфонът ще има сгъваем дисплей, като Honor пусна тийзър, в който показва сгъвката му. Не става ясно обаче дали моделът ще конкурира компактния Galaxy Z Flip 3 или ще се прицели в тежката категория на Galaxy Z Fold 3. 

Според по-ранни слухове Honor ще представи сгъваем смартфон с по-големи размери, който ще има 8.03" сгъваем екран и 6.45" външен. Това подсказва, че по-скоро става въпрос за алтернатива на Galaxy Z Fold 3.

Предстои да разберем кога точно ще се появи устройството, както и дали ще го видим в Европа. 

Huawei P50 Pocket

Междувременно Huawei също подготвя премиерата на сгъваемия Huawei P50 Pocket, който ще бъде много сходен с Galaxy Z Flip 3 и ще има компактна форма с кръгъл външен дисплей с диаметър 1 инч.

P50 Pocket, който ще бъде представен в Китай на 23 декември, току-що се появи в неофициално видео в Twitter, от което виждате кадър по-горе. 

Google показа Pixel 7 и Pixel 7 Pro няколко месеца преди премиерата им

Google реши да изпревари изтичането на информация и снимки и сама повдигна предпремиерно завесата над новите си смартфони Pixel 7…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer