НачалоНовиниHonor пуска MagicOS 8.0 с AI функции за Honor 90 и за сгъваемия Honor Magic V2

Honor пуска MagicOS 8.0 с AI функции за Honor 90 и за сгъваемия Honor Magic V2

721
Написана от  nixanbal 22 май 2024
Honor пуска MagicOS 8.0 с AI функции за Honor 90 и за сгъваемия Honor Magic V2

От сцената на технологичното изложение VivaTech тази сутрин в Париж главният изпълнителен директор на Honor, Джордж Жао, обяви, че в следващите дни компанията стартира ъпдейта до MagicOS 8.0 за Honor 90 и модела със сгъваем дисплей Magic V2. Актуализацията ще получи и неговата версия Porsche Design. 

Потребителите на Honor 90, Magic V2 и PORSCHE DESIGN Honor Magic V2 RSR ще могат да изтеглят и да инсталират актуализацията през менюто с настройките.

Honor

MagicOS 8.0 (върху Android 14) предлага базиран на намерения потребителски интерфейс (IUI: intent-based user interface), задвижван от изкуствен интелект и функции като Magic Portal. Тази екстра е вече позната от флагмана Magic6 Pro, чието ревю можете да прочетете/гледате в nixanbal.com - цък

С новата операционна система потребителите ще получат подобрения в потребителския интерфейс, производителността, поверителността и ефективността на батерията, казват от Honor. 

MWC 2023: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте от Барселона и Mobile World Congress (Световния мобилен конгрес), където съм на живо за 12-а поредна година! Това е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer