НачалоНовиниHonor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

2691
Написана от  nixanbal 06 септември 2022
Honor ще предлага бъдещите си сгъваемите смартфони и в Европа

В началото на 2022 г. Honor представи първия си смартфон със сгъваем дисплей, Magic V, който за съжаление после не напусна пределите на Китай. Следващото такова устройство на компанията обаче ще се предлага и в Европа, обяви на IFA 2022 главният изпълнителен директор Джордж Жао. 

Занапред Honor преминава към нова стратегия за глобалния пазар, която предвижда лансиране на две флагман серии не само в Китай, но и в Европа. Това ще включва стандартната премиум серия модели Honor Magic, както и предстоящите модели със сгъваеми дисплеи, наследници на Honor Magic V.  

Screenshot 2022-09-06 at 13.16.00

Жао не влезе в подробности и не обяви кога се очакват следващите премиери на компанията в премиум сегмента, но това би трябвало да се случи в началото на 2023 г. Припомням ви, че сгъваемият Magic V беше показан през януари, а Magic 4 Pro - през февруари. 

Интересно е и дали Honor няма да раздели тези две серии във времето - например едната да дебютира през пролетта, а другата в края на лятото, но детайли изглежда тепърва предстои да научаваме. Със сигурност обаче новините са добри, както за разнообразието на пазара като цяло, така и за по-голямата конкуренция в сгъваемата категория, в която до момента доминира Samsung. 

Samsung Galaxy Z Fold6 предлага нови пропорции на външния екран, по-тънко и леко тяло

Samsung току-що представи в Париж новите си смартфони със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6. За компактния…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer