НачалоНовиниHonor ще представи сгъваем смартфон на IFA 2023

Honor ще представи сгъваем смартфон на IFA 2023

438
Написана от  nixanbal 07 август 2023
Honor ще представи сгъваем смартфон на IFA 2023

Honor и тази година ще присъства на IFA 2023 в Берлин, като току-що обяви официално пресконференцията си на 1 септември. Този път в Берлин компанията ще постави фокуса върху смартфоните със сгъваеми дисплеи и се очаква да видим поне един модел от нея за европейския пазар. 

Преди всичко на събитието си на IFA 2023 Honor би трябвало да представи за Европа обявения през юли смартфон Honor Magic V2 - сгъваем смартфон от по-големия формат тип книга, който е супер тънък и лек. Моделът има два LTPO дисплея, солидна конфигурация със Snapdragon 8 Gen 2, 50 МР основна камера + 50 МР ултраширока + 20 МР телефото за 2.5х оптичен зуум, както и голяма 5000 mAh батерия с 66 W зареждане. 

В Китай Magic V2 се подвизава от миналия месец, а на 1 септември се очаква и европейският му дебют, което е традиционна практика за някои компании. 

honor-magic-2-spec-elegant-black

Заедно с него Honor може да обяви още един смартфон със сгъваем дисплей, но за него нямаме детайли. Възможно е това да бъде компактен сгъваем телефон тип мида, какъвто все още не сме виждали от тази марка, дори на родния ѝ пазар. 

Honor е един от малкото смартфон брандове, които тази година ще участват на IFA 2023 и ще организират голяма премиера на изложението в Берлин. 

Huawei P50 Pocket e адекватна алтернатива на Galaxy Z Flip 3, макар и без 5G

Huawei представи днес в Китай новия си смартфон със сгъваел дисплей P50 Pocket, който е първият им такъв модел с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer