НачалоНовиниHonor V Purse е концептуален сгъваем смартфон, който изглежда като дамски аксесоар

Honor V Purse е концептуален сгъваем смартфон, който изглежда като дамски аксесоар

1585
Написана от  nixanbal 01 септември 2023
Honor V Purse е концептуален сгъваем смартфон, който изглежда като дамски аксесоар

На изложението IFA 2023 в Берлин току-що Honor обяви, че ще предлага в Европа сгъваемия си модел Magic V2, а освен това показа все още концептуалното устройство Honor V Purse. Това е смартфон със сгъващ се навън екран, който изглежда като дамски аксесоар.

Идеята на дизайнерите е да направят Honor V Purse да изглежда катo малка дамска чанта тип клъч. За целта към пантата на телефона могат да се закачат различни сменяеми каишки и верижки, с които той да се носи през рамо.

Honor V Purse

viber image 2023-09-01 10-23-58-928

Освен физически, V Purse може да се персонализира и дигитално - чрез различни анимирани Always On Display визии. По дисплея на смартфона, който остава видим отвън при сгъване, могат да се появяват интерактивни елементи - например верижки с висулки, които да се поклащат леко с движението на Purse, също като истински елементи на дамска чанта.

Honor V Purse

viber image 2023-09-01 10-22-44-814

Honor обяви, че ще си партнира със създатели на стил от платформата си Honor Talents Global Design Awards, включително креативния директор за мъжко облекло Burberry Брам Ван Дипен, съвременния художник Юнуене Еспарза, професора от Китайската академия на изкуствата Юан Юмин и кросоувър артиста Xiao Hui Wang, за да проектират серия от персонализирани AOD визии за Honor V Purse. Очаква се на следващ етап Honor да отвори API интерфейса, позволяващ на дизайнерите да използват сензори за жироскоп, докосване или околна светлина, и ще покани хора от цял ​​свят да допринесат своите собствени решения.

viber image 2023-09-01 10-29-04-133

viber image 2023-09-01 10-25-00-860

Смартфонът е с дебелина под 9 мм в сгънато положение. 

Samsung представи новите си AI телевизори за 2024 г., започва кампания по предварителни поръчки

Преди дни ви разказах за моя 8K Neo QLED телевизор у дома, а днес е време за следващото поколение. Samsung…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer