НачалоНовиниHonor V Purse ще бъда представен официално в Китай на 19 септември

Honor V Purse ще бъда представен официално в Китай на 19 септември

237
Написана от  nixanbal 11 септември 2023
Honor V Purse ще бъда представен официално в Китай на 19 септември

Само преди дни на IFA 2023 в Берлин Honor представи за първи път в Европа Magic V2, а заедно с него и още един смартфон със сгъваем дисплей - V Purse. Honor V Purse е концептуален смартфон с познат дизайн, който обаче беше поднесен с нова идея - да бъде дамски аксесоар и с помощта на верижки с различен дизайн да заприлича на компактна чантичка. Оказва се, че концепцията много бързо успя да излезе от тази фаза и още на 19 септември ще дебютира в Китай. 

Появи се банер с популярен китайски актьор, който държи Honor V Purse. На изображението виждаме и датата 19 септември, както и мястото на премиерата - Шанхай. 

Honor-V-Purse

Поканата, разпространена официално от профила на Honor в китайската социална мрежа Weibo, изглежда анонсира някакво модно шоу, съчетаващо технологии. В нея не се посочва изрично, че на тази дата моделът ще бъде пуснат и наличен на китайския пазар.

Това би било странно да се случи само няколко дни след дебюта на концепцията в Берлин, където ние, посетителите, не бяхме допуснати да се докоснем до нея, а само да я снимаме от разстояние. 

Все още не знаем и никакви спецификации на модела, но е много вероятно на 19-и да чуем повече детайли, както и намеренията на Honor за пазарния дебют на V Purse. 

Samsung представи Galaxy S22 и S22+ с 50 МР камери и по-компактни размери

Заедно с премиум модела Galaxy S22 Ultra, който е единственият в серията с прибиращ се в корпуса стилус S Pen,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer