НачалоНовиниHTC 10 излиза в България до края на месеца

HTC 10 излиза в България до края на месеца

4663
Написана от  nixanbal 05 май 2016
HTC 10 излиза в България до края на месеца

HTC наскоро обяви специално събитие за българската премиера на HTC 10 за 10-ти май, а вече мога да споделя с вас и кога можете да намерите апарата по магазините. От компанията потвърдиха, че продажбите започват този месец, като първите бройки ще се появят в търговската мрежа в дните след 20-ти май. 

HTC 10 ще дебютира у нас около 24-ти май, като първоначално ще се продава само бяло-сребристата версия, която производителят нарича Glacier Silver. 

Другите два цвята - черен и златист, или наричани официално Carbon Gray и Topaz Gold, ще излязат около седмица по-късно. 

В комплекта на HTC 10 в България ще влиза зарядно с поддръжка на Quick Charge 3.0 от Qualcomm + слушалки с поддръжка на висококачествен звук Hi-Res Audio

Конкретната цена все още не е обявена, но ще бъде позиционирана някъде между тази на Galaxy S7 и Galaxy S7 edge, т.е. около 1400 лв. или малко под 1000 лв. с по-скъпите тарифни планове на операторите. VIVACOМ например са обявили сумата от 45.90 лв. на месец при 2-годишен лизинг или 999.90 лв. в брой със Smart XL. 

5 НЕЩА, които трябва да знаете за Samsung Members

Някои собственици на смартфони Galaxy вероятно са попадали на Samsung Members, но съм сигурен, че много от тях дори не…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer