НачалоНовиниHTC 10 Lifestyle е орязана версия на флагмана, която не е за българския пазар

HTC 10 Lifestyle е орязана версия на флагмана, която не е за българския пазар

3093
Написана от  nixanbal 13 април 2016
HTC 10 Lifestyle е орязана версия на флагмана, която не е за българския пазар

HTC току-що представи новия си топмодел HTC 10, който предлага възможно най-мощната конфигурация и куп нови екстри. Оказва се, че на някои пазари флагманът ще е с по-скромен списък характеристики и по-слаб процесор, а името му ще бъде HTC 10 Lifestyle. България, за късмет, не е сред страните, в които тайванците ще пуснат този модел. 

HTC 10 Lifestyle ще се базира на по-слаб чипсет Snapdragon 652, вместо на Snapdragon 820. Това означава, че апаратът ще използва 8-ядрен процесор на 1.8 GHz. 

По-ниският клас чипсет обуславя и поддръжката на LTE Cat. 6, а не Cat. 9, както при топмодела. Това за България не би имало значение, тъй като операторите ни все още не предлагат толкова високи скорости в 4G мрежите. 

И другата промяна в посока надолу е оперативната памет - 3 GB, вместо 4 GB при HTC 10. 

Всичко останало при HTC 10 Lifestyle се припокрива с оригиналния модел, което включва камери, дизайн, батерия, дисплей и звук. 

Орязаният HTC 10 Lifestyle ще се продава например в Индия, но не е ясно каква ще бъде цената и ще си заслужава ли поне при по-семпли спецификации да бъде предпочетен той пред топмодела. Разбира се, надали на някой пазар изобщо ще има избор между двата HTC 10. 

Samsung Galaxy S21, S21+ и S21 Ultra - кога излизат в България, колко струват + условия на преордер

Samsung току-що представи новите си смартфони от висок клас в серията Galaxy S21 и обяви подробности за пускането им на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer