НачалоНовиниHTC 10 може да има версия с по-слаб процесор

HTC 10 може да има версия с по-слаб процесор

2628
Написана от  nixanbal 28 март 2016
HTC 10 може да има версия с по-слаб процесор

HTC 10, който ще бъде официално представен на 12-и април, обещава да предложи топ спецификации и стилен дизайн, но се оказва, че на някои пазари може да се продава с по-слаб процесор. Появи се и информация, че тайванският топмодел ще има три версии с цени до $900.

HTC ще предложи флагмана си с чипсет Snapdragn 820 и 4 GB RAM, гласяха слуховете досега, но се оказва, че има още.

На някои пазари, надявам се далеч от тук, HTC 10 ще използва по-слабия чипсет Snapdragon 652 с 8-ядрен процесор. Тази версия ще бъде с 3 GB RAM и едва 16 GB вградена памет, което сериозно променя целия фасон на апарата. Цената ще бъде около $580. 

HTC 10 ще бъде достъпен в още два варианта - с 3 GB RAM и 32 GB вградена памет и с 4 GB RAM и цели 128 GB вградена памет. Лошата новина е, че тези две издания ще се продават съответно за $768 и $900. 

Всичко това, разбира се, са слухове и предварителна информация, така че да се надяваме, че тайванците няма да продават смартфона си на цената на нов MacBook, пък ако ще и със 128 GB памет. 

5 НЕЩА за Huawei Watch GT 2 Pro

Huawei Watch GT 2 Pro е сериозна стъпка напред за компанията, която след няколко поколения на своите смартчасовници с този…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer