НачалоНовиниHTC 10 ще поддържа Hi-Res Audio, обещава най-добрия BoomSound досега

HTC 10 ще поддържа Hi-Res Audio, обещава най-добрия BoomSound досега

2791
Написана от  nixanbal 05 април 2016
HTC 10 ще поддържа Hi-Res Audio, обещава най-добрия BoomSound досега

HTC пусна нов тийзър за топмодела си, който очакваме следващата седмица, а с него за втори път акцентира върху аудио способностите му. Оказва се, че HTC 10 ще поддържа Hi-Res Audio, а с него производителят обещава да получим и най-добрия BoomSound досега.

BoomSound първоначално се наричаше системата от предни високоговорители в смартфоните HTC, но по-късно производителят реши да обърка всичко и използваше името дори при модели, които имат само един спикър. 

Така че при HTC 10 BoomSound може да е всичко. От тийзър видеото обаче става ясно, че флагманът ще поддържа висококачествен Hi-Res Audio звук, който се доближава по качества до аналоговия. Hi-Res Audio от известно време поддържат и моделите Xperia от висок клас.

Ако пък се окаже, че апаратът идва с вграден DAC, то тайванците ще имат солидно предимство в очите на меломаните пред LG G5, който се нуждае от допълнителен аксесоар с цена над 300 лв., за да осигури тази екстра. При V10 обаче DAC е вграден.

Премиерата на HTC 10 е на 12-и април. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer