НачалоНовиниHTC Desire 10 Pro и Desire 10 Lifestyle се задават през септември

HTC Desire 10 Pro и Desire 10 Lifestyle се задават през септември

3526
Написана от  nixanbal 13 август 2016
HTC Desire 10 Pro и Desire 10 Lifestyle се задават през септември

Вече чухме, че HTC подготвя нов смартфон от среден клас в серията Desire, а сега @evleaks разкрива детайли за него, както и за още един необявен модел - и двата с предстояща премиера през септември. 

Тайванците работят по смартфоните Desire 10 Pro и Desire 10 Lifestyle, пише източникът, като подробности за спецификациите има само за втория. 

HTC Desire 10 Lifestyle ще бъде по-простичкият от двата нови модела и сред характеристиките му четем за 4-ядрен процесор Snapdragon (неясно кой), 2 или 3 GB RAM, 16 или 32 GB вградена памет, 13 МР основна камера + 5 МР предна, както и голям 5.5" дисплей, но с ниска резолюция от 720p. 

Смартфонът ще се базира на Android 6.0 Marshmallow, покрит от фирмения интерфейс Sense, а ще бъдат включени и емблематичните стерео високоговорители BoomSound Hi-Fi Edition. Desire 10 Lifestyle ще поддържа Hi-Res Audio и ще идва с такива слушалки в комплекта. 

Колкото до дизайна - корпусът най-вероятно ще е пластмасов, но с матово покритие, а около него ще има метална (или изглеждаща като такава) рамка. Ключовите елементи по тялото на смартфона (камера, светкавица и т.н.) ще са овални. 

Какво повече ще предлага моделът Desire 10 Pro - предстои да разберем. Според @evleaks двете устройства ще се появят до края на септември. 

Малко по-късно през деня @evleaks публикува две изображения, на които би трябвало да виждаме дизайна на HTC Desire 10 Pro. 

HTC Desire 10 Pro

HTC Desire 10 Pro

От кадрите става ясно, че тайванците са подготвили променена визия за средния си клас смартфони, а освен това се вижда и скенер за пръстови отпечатъци на задния панел.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer