НачалоНовиниHTC Golf се появи с първите си живи снимки

HTC Golf се появи с първите си живи снимки

3264
Написана от  nixanbal 09 май 2012
HTC Golf се появи с първите си живи снимки

Още през март се появи информация за необявен смартфон на HTC oт ниския клас, който тогава се подвизаваше с кодовото име Golf. Днес същият този модел изскочи с първите си живи снимки, а търговското му име може да се промени от очакваното Wildfire C на HTC Desire C.

От снимките се вижда, че машинката ще е изключително компактна - диагоналът ще бъде 3.2" при резолюция 480х320 пиксела, процесорът ще бъде едноядрен под 1 GHz (вероятно на 800 MHz), системната памет 512 МВ, вградената 4 GB, а върху операционната система Android 4.0 Ice Cream Sandwich ще бъде положен интерфейсът Sense 4.0.

Говори се, че HTC Desire C, ако това остане като финално име, ще се появи към края на месец юни и очевидно ще е най-базовият модел в портфолиото на компанията. Междувременно очакваме официалната премиера и на още един смартфон от HTC - Wind. Неговите характеристики са близки или малко по-добри от тези на HTC One V.

htc wildfire c original

Това официално прес изображение е на предполагаемия HTC Desire C.

снимки: ITProPortal

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer