НачалоНовиниHTC може да не покаже U13, но подготвя "нещо друго"

HTC може да не покаже U13, но подготвя "нещо друго"

4296
Написана от  nixanbal 19 ноември 2018
HTC може да не покаже U13, но подготвя "нещо друго"

Уви, HTC отдавна не вълнува потребителите, както преди години, независимо че лично бих отличил последния им флагман като едно от най-добрите устройства на пазара. И докато тайванците градят солидно име в сферата на VR, бъдещето на смартфоните им продължава да бъде поставяно под въпрос. Точно както и следващият им флагман U13, за който нов слух твърди, че няма да бъде показан изобщо. 

Не се споменава причината за тази прогноза, но една от предполагаемите е, че HTC планира промяна в стратегията и вероятно излизане на пазара с друга серия смартфони. Възможно е тези устройства да не целят да преборят най-големите в бранша, а по-скоро да достигнат до повече потребители.

Другата вероятност е HTC просто да прескочи числото 13 и да премине към U14, U20 или кой знае какво друго.

Така или иначе, слухът гласи, че през пролетта няма да видим U13. Но пък същият информатор споделя, че по-късно през годината се задава "нещо друго" от HTC. И тук идва интересната част с догадките, но може би е по-добре просто да почакаме и да видим. 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer