НачалоНовиниHTC обяви специално събитие за 1 март, очакваме HTC One M9

HTC обяви специално събитие за 1 март, очакваме HTC One M9

3692
Написана от  nixanbal 16 януари 2015
HTC обяви специално събитие за 1 март, очакваме HTC One M9

Световният мобилен конгрес тази година ще се проведе отново в Барселона, но между 2 и 5 март, а HTC е първата компания, която обяви своята пресконференция по случаи най-голямото събитие за мобилния бранш в света. Датата е 1 март, а очакванията са тогава да видим новия флагман от серията One.  

"Utopia in progress" е единственият текст към поканата за събитието на HTC и няма никаква друга подсказка какво всъщност да очакваме.

Изображението е на звездното небе, където една звезда грее по-ярко от останалите, както вероятно производителят се надява да загрее One M9 в началото на март. 

M9, разбира се, е условно название на следващия флагман на тайванците. За момента моделът всъщност е популярен с кодовото име Hima. 

HTC One M9

От HTC Hima очакваме да предлага 5" Full HD дисплей, вероятно чипсет Snapdragon 810, 20 MP основна и 13 МР предна камера, а какво още - ще разберем много скоро. 

5 най-важни екстри на Tecno Spark 10 Pro

Tecno е сравнително нов бранд за българския пазар, но всъщност е име с доста сериозно присъствие на световната сцена. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer