НачалоНовиниHTC Sensation XE със слушалки Beats вече се продава у нас в магазините на GLOBUL

HTC Sensation XE със слушалки Beats вече се продава у нас в магазините на GLOBUL

6381
Написана от  nixanbal 02 ноември 2011
HTC Sensation XE със слушалки Beats вече се продава у нас в магазините на GLOBUL

Днес в София GLOBUL и HTC представиха смартфона HTC Sensation XE – първият модел, повлиян от партньорството между тайванския производител и компанията Beats by Dr. Dre. Устройството ще се предлага в магазините на зеления оператор на цена 32.90 лв. месечно за две години с договор по програма Web&Talk Ultra, като комплектът му ще включва слушалките ibeats и 16GB microSD карта.

HTC Sensation XE е почти идентичен с HTC Sensation, но има промени в интерфейса и външния вид, носещи отпечатъка на Beats. Освен това моделът пристига в комплект със слушалките тип тапи ibeats за реален звук, като това е и единственият начин да се сдобиете с тях. Технологията Beats Audio пък осигурява качествено звучене на музиката, като HTC обещава песните да звучат така, както създателите им са искали – без изкривяване и промяна в саунда.

HTC Sensation XE се предлага за 32.90 лв. на месец, засега ексклузивно от GLOBUL. За сравнение първият HTC Sensation струва при оператора 30.90 лв. месечно.

PB026347

Иначе машинката има двуядрен процесор на 1.5GHz, 768MB RAM и 1GB достъпна вградена памет, допълнена от 16GB microSD карта. Важна разлика с оригиналния Sensation е батерията, която вече е с капацитет 1730 mAh и обещава до 550 минути разговори.

На снимките:

DJ Marten - водещ

Александър Михнев, мениджър "Управление на ресурсите" в GLOBUL

Лора Ханджиева, регионален мениджър на TCCM

@chilko, който спечели смартфона :))

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer