НачалоНовиниHuawei представя новия си смартфон интерфейс Emotion UI през юни

Huawei представя новия си смартфон интерфейс Emotion UI през юни

2580
Написана от  nixanbal 28 май 2012
Huawei представя новия си смартфон интерфейс Emotion UI през юни

Huawei вече направи своята заявка, че смята да се набърка в смартфон пазара в Европа и освен с хардуерно мощни смартфони, китайският производител ще атакува и на софтуерния фронт. За целта следващия месец компанията ще представи собствен потребителски интерфейс за смартфоните си с Android, наречен Emotion UI.

Информацията сочи, че Huawei ще представи преработения дроидски интерфейс на 9 юни, който ще използват бъдещите смартфони на компанията, но не е ясно дали и досегашните модели ще бъдат ъпдейтнати с него.

Източникът, китайският сайт 163.com, твърди, че пазарната премиера на чертиядрения Ascend D quad е била забавена именно за да може Huawei да го пусне с новия интерфейс Emotion UI.

Huawei ще разкаже подробности за Emotion UI на 9 юни, така че не ни остава много чакане. Китайците обаче убедително дишат във врата на водещите вендори, повечето от които наскоро обновиха потребителския интерфейс на смартфоните си - HTC пусна Sense 4.0, Samsung представи TouchWiz Nature, а LG показа Optimus UI 3.0.

iPhone 13 и iPhone 13 mini имат нова камера с по-добра стабилизация и два пъти повече памет

Заедно с премиум моделите iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max днес Apple представи очаквано и новите iPhone 13…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer