НачалоНовиниHuawei FreeClip са слушалки, които не ви изключват от случващото се наоколо

Huawei FreeClip са слушалки, които не ви изключват от случващото се наоколо

872
Написана от  nixanbal 13 декември 2023
Huawei FreeClip са слушалки, които не ви изключват от случващото се наоколо

На събитие в Дубай Huawei представи новите си слушалки FreeClip, които са част от стратегията на компанията Fashion Forward и които се отличават от всички досегашни модели. Компактните безжични слушалки се закачат на ушите като пиърсинг и не запушват ушния канал, така че не ви изключват от случващото се наоколо. 

Huawei FreeClip имат необичаен дизайн, който Huawei нарича "C-bridge Design" заради С-образната част, свързваща двата основни елемента на всяка слушалка. C-bridge включва адаптивен сензор, който научава и регулира силата на затягане на механизма за закопчаване, намалявайки напрежението върху хрущяла на ухото. C-bridge Desing успява да комбинира общо 9 вградени механизма в тънкото си конзолно рамо.

GBKYgUsbcAAUxjW

От едната страна на моста е подложка с анатомична форма - т.нар. Comfort Bean, която застава от външната част на ухото, а от другата е сферичият елемент Acoustic Ball, включващ 10.8-мм драйвър.

HUAWEI FreeClip 6

Звукът е насочен към ушния канал, но никаква част от FreeClip не попада в него. Това е т.нар. open-air технология, която не ви изключва от средата, а съчетава слушането на музика с естествено пропускане на околните звуци. Според производителя FreeClip са първите в индустрията слушалки с open-ear дизайн, които не правят разлика между ляво и дясно ухо. 

HUAWEI FreeClip 3

Заради специфичния си дизайн FreeClip очаквано не предлагат ANC, но има технология за потискане на шума от вятъра при разговори.

Screenshot 2023-12-13 at 11.12.35

Животът на батерията е 8 часа възпроизвеждане на музика или до 36 часа с кутията за зареждане. Зареждат се през USB-C или безжично при 2 W.

Huawei FreeClip се очакват в България в началото на 2024 г.

Lidl ще използва изкуствен интелект за персонализирани промоции

Приложението Lidl Plus, което вече се използва от над 1.3 милиона потребители в България, скоро ще въведе нова функционалност. Компанията…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer