НачалоНовиниHuawei Health вече не може да се изтегли от Google Play

Huawei Health вече не може да се изтегли от Google Play

3462
Написана от  nixanbal 02 април 2023
Huawei Health вече не може да се изтегли от Google Play

Приложението Huawei Health, което служи за връзката на смартфона с различните носими технологични продукти на марката, вече не може да се изтегли от онлайн магазина на Google, съобщава GSMArena. Премахването му от Google Play беше само въпрос на време, след като поддръжката му спря още преди няколко години и то не можеше да послужи за връзка с актуалните устройства на Huawei. 

Huawei Health вече не се предлага в Google Play, но може да се свали през собствения магазин на компанията App Gallery, а също през Galaxy Store или през официалния App Store на iPhone. Разбира се, при Android има вариант и за изтегляне на инсталационния .apk файл, но това не би бил най-добрият вариант, особено ако е от несигурен източник. 

Последният ъпдейт на приложението Huawei Health, което се предлагаше в Google Play, беше от 2020 г. и всички, излезли след това смартчасовници и гривни на компанията, не можеха да се разпознаят и управляват от него. Така че премахването му дори е закъсняло, тъй като объркваше много потребители. 

Смартфоните Galaxy S24 идват с Galaxy AI - какво е това?

Здравейте от Сан Хосе, Калифорния, където току-що Samsung представи новите си флагмани от серията Galaxy S24. И трите модела предлагат…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer