НачалоНовиниHuawei използва iPhone и Siri в тийзър видео за новите си устройства

Huawei използва iPhone и Siri в тийзър видео за новите си устройства

2646
Написана от  nixanbal 17 февруари 2014
Huawei използва iPhone и Siri в тийзър видео за новите си устройства

Ако се чудите кое е най-смешното видео, което ще опита да капитализира популярността на iPhone и Siri, за да рекламира продукти на китайски производител - ето го. Huawei пусна тийзър клип, с който подгрява потребителите за новите си устройства чрез смартфона на Apple и гласовия му асистент. 

Във видеото ще видите как потребител пита смартфона си (iPhone) какво предстои на тазгодишния Световен мобилен конгрес в Барселона, а гласовият асистент разказва за задаващата се премиера на нов смартфон и два таблета.

На въпроса на човека дали става въпрос за FRUIT или Some song (т.е. Apple или Samsung), гласът отговаря, че производителят е Huawei. И това ако не е смешен начин да се рекламираш и да популяризираш бранда си...

Иначе от клипа става ясно какво ни очаква от китайците. Таблетът на Huawei ще бъде изключително тънък и с няколко дни живот при ползване, а акцентът при смартфона ще бъде камерата. Ще има и втори таблет - за мултимедийни забавления и с LTE-A поддръжка. 

Xiaomi 14 Ultra получи европейска премиера, очакваме го в България през април

Здравейте от слънчева Барселона, където Xiaomi току-що представи в Европа новия си премиум смартфон Xiaomi 14 Ultra. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer