НачалоНовиниHuawei Mate 50 може да пристигне през юли

Huawei Mate 50 може да пристигне през юли

925
Написана от  Desi 28 февруари 2022
Huawei Mate 50 може да пристигне през юли

Миналата година Huawei за пръв път представи само една водеща серия – P50. Компанията пропусна премиерата на моделите Mate 50, но това не означава, че такова устройство няма да има.

Вицепрезидентът на отдела за маркетингови стратегии на Huawei, Ли Чанджоу, потвърди съществуването на Mate 50 с публикация в китайската социална мрежа Weibo. Това постави началото на дискусия дали компанията ще го представи тази година, но съвсем разбираемо Чанджоу не разкри нито спецификации, нито конкретна дата за старт на продажбите.

huawei-mate-50-confirmed-1

Слуховете обаче сочат, че Huawei Mate 50 може да дебютира през юли. Според някои източници устройството ще бъде с нов дизайн и познатото вече качество на камерата, включително при нощни снимки.

За съжаление към момента не разполагаме с точни спецификации на Huawei Mate 50, но се очаква той да пристигне с второто поколение процесори Qualcomm Snapdragon от 8-ма серия. Въпреки това телефонът няма да предлага 5G свързаност, което се дължи на санкциите на САЩ срещу Китай.

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer