НачалоНовиниHuawei Mate 50 Pro излиза в България през ноември, включително премиум версията с кожен гръб

Huawei Mate 50 Pro излиза в България през ноември, включително премиум версията с кожен гръб

12741
Написана от  nixanbal 22 септември 2022
Huawei Mate 50 Pro излиза в България през ноември, включително премиум версията с кожен гръб

Huawei обяви, че в България ще се предлага новият им премиум модел Mate 50 Pro, представен в Китай на 6 септември. Устройството е от най-висок клас и предлага най-доброто от камера технологиите на компанията към този момент, а интересното е, че за първи път у нас ще се продава официално и версията с изкуствена кожа за гърба, която има и някои други допълнителни екстри. 

Може би най-сериозният акцент при Mate 50 Pro е неговата 50 МР основна камера, която предлага за първи път 10-степенна регулируема бленда. Тя се настройва, за да съответства на кадъра за снимане, идентифициран от автоматичния режим, а при превключване към професионален режим позволява ръчно да бъде регулирана.

HUAWEI Mate 50 Pro

Камерата включва още ключови подобрения в оптичната система, механичната структура, технологията за изображения и обработката им, казват от Huawei. 

HUAWEI Mate 50 Pro

Mate 50 Pro ще се предлага в България в два варианта на задния корпус - стъкло и веган кожа. Стъкленият гръб се предлага в два цвята, сребрист и черен, а версията от т.нар. веган кожа се предлага в оранжев цвят.

HUAWEI Mate 50 Pro

Само версията с кожен гръб използва и стъкло Kunlun за дисплея. To се състои от милиарди нанометрови кристали, резултат от композитни йонни инжекции, които го правят по-устойчив при падане, потвърдено от сертификат на SGS в Швейцария. Версията със стъклото Kunlun е и с 10 пъти по-висока издръжливост при падане спрямо черната и сребърната версии, сочат данни от лабораториите на Huawei.

Все още не е ясна цената, на която Huawei ще предлага Mate 50 Pro в България, но версията с кожен гръб ще бъде малко по-скъпа. 

Samsung Galaxy S24 и Galaxy S24+ предлагат Galaxy AI, чипсет Exynos, по-големи дисплеи и батерии

Заедно с премиум модела Galaxy S24 Ultra току-що в Сан Хосе, Калифорния, Samsung представи и неговите два подгласника - Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer