НачалоНовиниHuawei Mate 50 Pro оглави класацията на DxOMark

Huawei Mate 50 Pro оглави класацията на DxOMark

1922
Написана от  nixanbal 31 октомври 2022
Huawei Mate 50 Pro оглави класацията на DxOMark

Новият топмодел Mate 50 Pro на Huawei премина през тестовете на сайта DxOMark, които го поставиха на челното място в класацията си на най-добрите камерафони. Устройството е получило 149 точки, или с 2 повече от следващия в списъка (Pixel 7 Pro). 

В обобщението на силните страни на Huawei Mate 50 Pro от DxOMark отчитат висококачествените снимки при всякакви условия на осветеност и "наистина изключителното представяне при ниска осветеност".  Похвала получава новата система за ръчно променлива бленда, ултрашироката камера, зуум възможностите и качественият видеозапис - на закрито и открито. 

Като минути сайтът посочва забавянето при правенето на снимка в по-предизвикателни условия, което повишава шансовете да бъде пропуснат точният момент, както и неточното предварително показване на кадъра, което се отличавало от крайния резултат. 

Screenshot 2022-10-31 at 10.08.09

DxOMark отдавна не се считат за съвсем надежден сайт за тестове на камерафони, но, така или иначе, на база и на моите последни седмици с телефона, са съвсем прави, че Huawei Mate 50 Pro е сред най-добрите устройства за снимки на пазара. 

Припомням ви, че в България до 6 ноември включително можете да направите предварителна поръчка на Huawei Mate 50 Pro с оранжева веган кожа, 8 GB RAM + 512 GB ROM, в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition, на препоръчителна цена от 2699 лв. или със съответния абонаментен план от мобилните оператори. Черният и сребристият Huawei Mate 50 Pro (8 GB + 256 GB) в комплект с Huawei Watch GT 3 Active Edition се предлага до 6 неомври на препоръчителна цена 2499 лв. или със съответния план от мобилните оператори.

ТЕСТ ДРАЙВ: По бреговете на Сардиния с новото електрическо Renault ZOE

В началото на октомври пътувах до Сардиния, където се проведе международният тест драйв на новото Renault ZOE. Популярният електрически модел,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer