НачалоНовиниHuawei Mate 50 Pro вече е наличен на българския пазар

Huawei Mate 50 Pro вече е наличен на българския пазар

1574
Написана от  nixanbal 07 ноември 2022
Huawei Mate 50 Pro вече е наличен на българския пазар

След като в края на октомври започна кампания по предварителни поръчки, от днес Huawei Mate 50 Pro вече се предлага на българския пазар. Устройството е позиционирано в най-високия клас, като е налично и в специална версия с гръб от изкуствена кожа и по-устойчив екран. 

Вече ви разказах за акцентите около Huawei Mate 50 Pro в 44 епизод на ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ, а скоро очаквайте и детайлното му ревю с повече лични впечатления. 

HUAWEI Mate 50 Pro Silver 1

Апаратът се продава в България в черно и сребристо на цена от 2499 лв. Тази версия е налична в А1, Yettel, Vivacom, Technolopis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp.

HUAWEI Mate 50 Pro Black 1

По-специалното издание на Huawei Mate 50 Pro с оранжева изкуствена кожа струва 2699 лв. и се предлага в Yettel, Vivacom, Technopolis, Зора и партньорите на дистрибутора Polycomp. Тази версия има не само различен материал за задния панел, но също 10 пъти по-устойчиво стъкло на дисплея, по-висока защита от вода и двойно повече вградена памет - 512 GB. 

HUAWEI Mate 50 Pro Orange 2

За всички версии Huawei предлага възможност за закупуване на допълнителна година гаранция, над стандартната за продукта, на цена 156.99 лв.

Xiaomi Smart Band 8 е достъпна смарт гривна с усъвършенстван дизайн

Смарт гривните на Xiaomi традиционно са начело в своята категория на световния пазар, което се дължи на скромната им цена,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer