НачалоНовиниHuawei може да покаже нов сгъваем смартфон на 23 декември

Huawei може да покаже нов сгъваем смартфон на 23 декември

1207
Написана от  kris.romanov 04 декември 2021
Huawei може да покаже нов сгъваем смартфон на 23 декември

Huawei Mate V е смартфон със сгъваем дисплей, който изглежда като пряк конкурент на Galaxy Z Flip 3, а премиерата му ще се състои до края на годината. Или поне това твърдят слуховете, които смятат, че на 23 декември Huawei ще покаже и още куп други нови устройства. 

За модела Huawei Mate V всъщност не чуваме за първи път, но сега изглежда премиерата му наистина наближава.

Huawei

Скиците и макетите, които излизат за него, показват доста близък дизайн до Galaxy Z Flip 3 на Samsung, но различните източници не са категорични колко голям външен екран ще има апаратът, нито дали камерата му ще бъде двойна или с повече обективи. 

Huawei

Една от по-новите визии обаче твърди, че Mate V (или Huawei Flip) ще има върху капачето си организирана в кръг тройна основна камера и кръгъл дисплей до нея. 

Huawei

Говори се, че сгъваемият модел ще бъде показан на 23 декември, а с него ще видим смартчасовник Watch D с измерваща кръвното налягане функция, спортен модел Huawei Watch Fit Mini, смарт монитор, таблет с e-ink дисплей и други продукти.

Ако подобно събитие се състои, то по-скоро изглежда, че ще бъде ексклузивно за китайския пазар, но не е изключено някои от устройствата да се появят и в Европа на по-късен етап - например на конгреса в Барселона през февруари 2022 г.

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer