НачалоНовиниHuawei може да представи 5G смартфон със сгъваем дисплей на MWC 2019

Huawei може да представи 5G смартфон със сгъваем дисплей на MWC 2019

2165
Написана от  nixanbal 01 февруари 2019
Huawei може да представи 5G смартфон със сгъваем дисплей на MWC 2019

Huawei няма да представи новите си флагмани от серията P30 на MWC 2019, но изглежда подготвя премиерата на друго интересно ново устройство. В Барселона компанията ще обяви първия си 5G смартфон, който освен това ще има и сгъваем дисплей. Или поне това подсказва тийзър изображение за събитието и няколко други съобщения в Twitter...

От споделения кадър се вижда прегънат дисплей, който обаче е различен от това, което очакваме от Galaxy F на Samsung. Тук екранът се сгъва навън, а не навътре. Разбира се, възможно е дизайнът да позволява движение и в двете посоки. 

Слоганът към изображението е "Connecting the future", а при сгъваемия смартфон на Samsung фразата беше "The future unfolds" - явно всички гледат към бъдещето с този нов вид екрани. 

Huawei вече обяви своята пресконференция за 24 февруари, където ще присъствам и аз, за да ви запозная на живо с всичко, което компанията планира да обяви. 

Samsung Galaxy Watch 5 и Watch 5 Pro имат по-издръжливи батерии и защита от сапфир кристал

Заедно с двата си сгъваеми смартфона днес Samsung представи и новите си смарт часовници. Моделите Galaxy Watch 5 и Galaxy…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer