НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБHuawei: Надяваме се скоро и потребителите в Европа да видят повече от HarmonyOS

Huawei: Надяваме се скоро и потребителите в Европа да видят повече от HarmonyOS

3451
Написана от  nixanbal

HarmonyOS е един от най-големите успехи на Huawei за 2021 г. и се надяваме скоро и потребителите в Европа да видят повече от нея, сподели в обзорния проект на nixanbal.com Емилия Кирилова, ПР мениджър на Huawei България. Тя обяви, че сред най-продаваните устройства на компанията у нас са смартчасовниците. 

Въпреки че през тази година Huawei по-скоро отсъстваше от световния смартфон пазар, тези устройства продължават да се продават у нас добре и моделът от среден клас Huawei P40 Lite е един от най-продаваните продукти на компанията и за тази година, обяви Емилия Кирилова.

Лидер на пазара у нас обаче Huawei е при смартчасовниците, които привличат най-много потребители. Според проучване на Huawei това се дължи на защитата от вода, издръжливата батерия и съвместимостта с различни платформи, включително iOS.

Huawei P50 Pocket

Като планове за 2022 г. Емилия Кирилова загатна, че Huawei ще навлезе по-сериозно в категорията на сгъваемите смартфони, като само дни след разговора ни беше представен Huawei P50 Pocket, който е конкурент на най-популярния досега сгъваем модел Samsung Galaxy Z Flip 3. Устройството засега се предлага само в Китай, но би трябвало да го видим и в Европа. 

Останалите теми в разговора ни гледайте във видеото по-горе, а скоро очаквайте и следващия епизод от специалната поредица, част от ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ на nixanbal.com. 

Проектът се реализира с подкрепата на Vivacom и е заснет във Vivacom Tech Hall.

Oppo Reno11 F излиза в България с първото събитие на марката у нас

На първото си събитие в България Oppo представи за нашия пазар новия си модел Reno 11F. Устройството е позиционирано в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer