НачалоНовиниHuawei обяви кои са победителите в конкурса за снимки с техен телефон

Huawei обяви кои са победителите в конкурса за снимки с техен телефон

561
Написана от  nixanbal 06 ноември 2023
Huawei обяви кои са победителите в конкурса за снимки с техен телефон

Huawei разкри кои са победителите във фотокнкурса XMAGE Awards 2023. Това е глобален конкурс за снимки, заснети със смартфон Huawei, който тази година излъчи общо 57 победители.

XMAGE Awards 2023 излъчи трима носители на Голямата награда, 17 победители в различните категории, 34 втори места и три почетни награди.

HUAWEI XMAGE Awards Dragon Clouds Domcar Calinawan Lagto

Тазгодишните победители бяха избрани от над 600 000 заявки, получени между 7 април и 15 август от участници от близо 100 държави, обявиха от компанията. След Китай, петте държави с най-голям брой участници са Малайзия, Турция, Полша, Филипините и ОАЕ. Най-популярните използвани модели телефони са Huawei P60 Pro, Huawei P40 Pro и Huawei Mate 40 Pro.

HUAWEI XMAGE Awards Airshow Piotr Cebula

 

Трите фотографии, спечелили Голямата награда, са „Драконови облаци“ на Домкар Калинаван Лагто от Филипините, „Авиошоу“ на Пьотр Себула от Полша и „Безстрашен орел“ на Доу Чуанли от Китай. Всеки от тримата победител ще получи парична награда от $10 000.

HUAWEI XMAGE Awards Fearless Eagle Dou Chuanli

Тази година конкурсът включва набор от категории, включително „Нощна разходка“, „Портрет“, „Изкуство и мода“, „На открито“, „Здравей, Живот“, „Сториборд“, „Екшън“, „Разказване на истории“. Новите категории са добавени, за да помогнат на участниците да разгърнат своята креативност и да покажат своите уникални перспективи. 17-те най-добри в категорията победители и 34-те подгласници бяха избрани от всяка категория и всеки ще получи съответно $1500 и $1000 от фонда XMAGE.

Слушалките Huawei FreeClip вече са в България и идват в комплект с гривната Huawei Band 8

Ето че първите слушалки от типа open-ear на Huawei вече са в България. Обявените през декември Huawei FreeClip са на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer