НачалоНовиниHuawei P9 се задава през март 2016 г., твърди слух

Huawei P9 се задава през март 2016 г., твърди слух

4062
Написана от  nixanbal 19 декември 2015
Huawei P9 се задава през март 2016 г., твърди слух

След като наскоро се появи новият Mate 8, следващият важен модел за китайците се задава през март на 2016 г., твърди нова информация от Китай, цитирана от GSMArena. Говори се, че устройството ще предлага същия като големина дисплей с предшественика си, но и някои нови екстри и актуализиран хардуер. 

Необявеният Huawei P9 ще има 5.2" дисплей, твърдят слуховете, като за резолюцията му не се споменава нищо, но да се надяваме, че Huawei най-после ще направят крачката към Quad HD. 

Добрата новина е, че феновете ще бъдат посрещнати от новия чипсет Kirin 950 и от цели 4 GB RAM. Ще бъде наличен скенер за пръстови отпечатъци, какъвто Huawei има вече в няколко модела, а също и нова камера, вероятно комбинация от два сензора, както се говореше през октомври

Това е всичко, което се знае за P9 на този етап, но ще ви държа в течение - възможно е премиерата да е в края на февруари на MWC 2016. 

Redmi Watch 4 и Redmi Buds 5 Pro са достъпни смарт аксесоари с богати възможности

Смартфоните под марката Redmi на Xiaomi са сред най-популярните в бюджетния и средния ценови сегмент. Redmi обаче има сериозно присъствие…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer