НачалоНовиниHuawei подарява 15 награди в първия си "Месец на здравето"

Huawei подарява 15 награди в първия си "Месец на здравето"

1205
Написана от  nixanbal 01 април 2024
Huawei подарява 15 награди в първия си "Месец на здравето"

Huawei обяви, че месец април ще бъде "Месец на здравето". Компанията стартира интересна инициатива, в която ще се опита да стимулира хората да започнат да водят по-активен начин на живот, а освен това ще раздаде 15 награди от портфолиото смарт часовници, гривни и аудио продукти на марката.

"Месец на здравето" ще включва три предизвикателства. Те са обявени с постове на официална Facebook страница на Huawei Mobile и всеки може да участва в едно, две или и в трите, като всяко от тях има отделен награден фонд. Срокът за изпълнение на предизвикателствата е от 1 до 21 април включително, като можете да споделите резултата си винаги, когато го постигнете, или до 24 април включително. Важно уточнение е, че използването на Huawei устройства не е задължително условие за участие.

Предизвикателствата се фокусират върху най-масовата и достъпна форма на движение – ходенето, достъпни тренировки в спортове по ваш избор и, ако щете вярвайте – съня. 

Предизвикателство #1: 150 000 крачки за 21 дни

HUAWEI Health Month Walking challenge

Това предизвикателство дава възможност на двама от участниците, направили минимум 150 000 крачки до 21 април и споделили доказателство за това в коментар под конкретния фейсбук пост от съответното мобилно приложение на телефона си, да спечелят съответно Huawei Watch GT 4 (46 mm, Green) или Huawei Watch GT 4 (43 mm, Light Gold).

Предизвикателство #2: 6 тренировки по минимум 30 минути за 21 дни

HUAWEI Health Month Training challenge

Втората категория е посветена на по-активно спортуващите и на тези, на които им трябва малко допълнителен стимул да превърнат изолираните си спортни изяви в трайна рутина. Желаещите да участват трябва да качат снимка като коментар под Facebook поста, доказваща, че в периода 1 до 21.04.2024 г. са направили не по-малко от 6 тренировки по минимум 30 минути всяка. Видът спорт няма значение. Двама от покрилите критерия за участие в тази категория ще спечелят най-новите слушалки на Huawei FreeClip, които ще стъпят на българския пазар по време на обявеното предизвикателство и които между другото са доста подходящи за спорт, включително на открито. 

Предизвикателство #3: 150 часа сън до 21 април

HUAWEI Health Month Sleeping challenge

Последната категория е любимата ми. Тя дава възможност на участниците да спечелят смарт часовник от най-висок клас - Huawei Watch 4 Pro Titanium с eSIM и до 14 дни живот на батерията. Условието е само едно – да натрупат в приложението на телефона си не по-малко от общо 150 часа сън в периода на играта - 1 до 21 април 2024 г., като сънят се измерва със смарт гривна или часовник, поддържащи тази функция.

Всеки може да участва в което иска и в колкото от трите предизвикателства иска. Наградният фонд за покрилите поне едно от тях дава шансове за спечелване на награда, а за всички, които са се включили в поне едно от предизвикателствата, независимо дали са успели да постигнат таргета му, са предвидени общо 10 фитнес гривни Huawei Band 8 като утешителни награди. За да играете за тях, също трябва да направите пост с коментар под съответния пост с предизвикателство.

Ревю на Samsung Galaxy Watch6 Classic

Galaxy Watch6 Classic бележи завръщането на Samsung към дизайна с въртящия се безел около дисплея, след като миналата година вместо…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer