НачалоНовиниHuawei представи Watch GT 3 Pro с функции за ЕКГ и гмуркане

Huawei представи Watch GT 3 Pro с функции за ЕКГ и гмуркане

986
Написана от  dessyteneva 29 април 2022
Huawei представи Watch GT 3 Pro с функции за ЕКГ и гмуркане

Huawei представи по-функционалната версия на своя миналогодишен часовник Watch GT 3. Новият Watch GT 3 Pro идва с керамична версия и Porsche Design модел и предлага функции за ЕКГ и гмуркане.

Часовникът се предлага в два размера – титаниев 46 мм и керамичен 43 мм, чиито AMOLED дисплеи са с размер съответно 1.43” и 1.32”. Според компанията по-големият модел може да издържи до 14 дни стандартна употреба и 8 дни с повече активирани функции, докато малкият издържа съответно 7 и 4 дни. Увеличена с 30% е и скоростта на зареждане, като за 10 минути можете да си осигурите заряд за целодневно използване на часовника.

Huawei Watch GT 3 Pro обещава да издържи до 30 метра свободно гмуркане и предлага няколко функции за следене на подобни активности. Освен това часовникът има над 100 спортни режима, 18 от които са означени като професионални.

huawei-watch-gt-3-pro-ceramic-id-creative-shot2x

Друга интересна функция на Huawei Watch GT 3 Pro е ЕКГ, а сензорът му предоставя много повече данни за работата на сърцето от типичните такива. Има и мониторинг за нивото на кислород в кръвта, термометър и функция за проследяване на съня и стреса.

Screenshot 2022-05-01 at 9.29.24

Huawei Watch GT 3 Pro работи с HarmonyOS и има NFC функция за мобилни разплащания, а за определени марки автомобили може да се използва и като дигитален ключ. Цената на часовника започва от 360 евро за 46 мм титаниева версия, която има тяло от сапфирено стъкло и керамичен гръб. Керамичната 43 мм версия струва 430 евро и също е със сапфирено стъкло. Можете да ги комбинирате с кожена каишка или керамична гривна. За модела Porsche Design ще трябва да отделите 680 евро, но той е съчетан с каишка с патентована невидима катарама тип пеперуда.

huawei-watch-gt-3-pro-ceramic-white-ceramic-creative-shot2x

Предварителните поръчки за Huawei Watch GT 3 Pro започват на 4 май, като и трите модела ще са на пазара още на следващия ден.

HUAWEI-WATCH-GT-3-Pro

Ако искате по-евтина опция, може да се спрете на обявения по същото време Huawei Band 7, който струва само 39 евро. Тракерът е с дебелина едва 9.99 мм и тежи само 16 грама. Въпреки това батерията му издържа цели 14 дни стандартна употреба. Има и функция за непрекъснато включен дисплей, която обаче ще скъси живота на батерията.

Huawei Band 7 идва с 1.47” AMOLED дисплей 194 х 368 пиксела и се предлага в четири цвята – черно, червено, зелено и розово. Тракерът включва наблюдение на сърдечната честота, сензор за нивото на кислород в кръвта и функция за откриване на сънна апнея. Устройството е водоустойчиво до 5АТМ и има 96 спортни режима. Моделите са два, като вторият предлага и поддръжка на NFC.

Apple Vision Pro - свръхтехнологичните очила, с които Apple иска да покори нови реалности

Apple представи днес на своята конференция за разработчици първите си очила за смесена реалност Apple Vision Pro. Това е най-напредналият…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer