НачалоНовиниHuawei пуска промоционални цени за различни смарт часовници, гривни и безжични слушалки

Huawei пуска промоционални цени за различни смарт часовници, гривни и безжични слушалки

1272
Написана от  nixanbal 07 април 2024
Huawei пуска промоционални цени за различни смарт часовници, гривни и безжични слушалки

Преди дни Huawei обяви, че стартира първия си "Месец на здравето", с който през април иска да стимулира потребителите да бъдат по-активни, участвайки и в различни предизвикателства с награди. Сега компанията обяви, че успоредно пуска и промоционални оферти за своите продукти от категориите на смарт часовниците, смарт гривните и безжичните слушалки. 

Феновете на Huawei могат да се възползват от ексклузивни оферти за всички модели от серията Huawei GT 4, както и за 46-мм версията на Watch GT 3, за Watch Fit 2 и смарт гривната Huawei Band 8, както и за 4 модела от гамата безжично аудио – Huawei FreeBuds 5i, FreeBuds SE 2, FreeBuds 5 и FreeBuds Pro 3.

Huawei Health Month offers 2

За конкретните отстъпки, специални оферти и други промоции посетете уеб сайтовете или магазините на партньорите на Huawei.

Целта на кампанията е да вдъхнови и стимулира всеки да използва настъпващата пролет за повече движение, по-малко стрес и по-добро настроение, по-добър сън и цялостно изграждане на здравословни навици в ежедневието си, казват от Huawei. 

Huawei Health Month offers 3

Съвсем скоро на българския пазар с ще бъдат пуснати и Huawei FreeClip – слушалки от нов тип, с напълно отворен дизайн, които не влизат в ушния канал и същевременно не падат от ухото. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer