НачалоНовиниHuawei ще представи нови часовници на 14 септември

Huawei ще представи нови часовници на 14 септември

755
Написана от  nixanbal 04 септември 2023
Huawei ще представи нови часовници на 14 септември

Huawei обяви в социалните мрежи, че ще организира събитие на 14 септември, на което ще представи нови продукти в категорията носими технологии. Премиерата ще се състои в Барселона и ще бъде свързана с модата, става ясно от банера.

"Пригответе се да бъдете очаровани от необикновеното - едно вълнуващо пътешествие на изследване. Останете на линия, докато мистериите се разкриват на 14 септември 2023 г.", гласи текстът към анонса на събитието в X (Twitter). Доста завоалирано послание, но от изображението става ясно, че ще видим нови смарт часовници.

Събитието ще бъде под надслов "Fashion Forward" и на него Huawei ще сподели своята стратегия за развитие на категорията на носимите технологии, като същевременно ще покаже и най-новите си продукти в нея. 

Huawei Watch GT

Не се споменава за кои модели става въпрос, но в края на годината компанията традиционно пуска серията Huawei Watch GT. Тя обичайно се характеризира с премиум дизайн, липса на eSIM функционалност и по-ниски цени спрямо основната серия Huawei Watch. От банерите по-горе става ясно, че визията ще бъде ключов акцент. Колко и какви модели ще има в нея този път - предстои да разберем. 

Анонсът ще се състои в Барселона на 14 септември. 

5 ключови екстри на Redmi Pad SE

Redmi Pad SE е таблет с тънко метално тяло, голям дисплей с фини рамки и висока опреснителна честота, както и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer