НачалоНовиниHuawei ще представи нови устройства на 1 март, час преди HTC

Huawei ще представи нови устройства на 1 март, час преди HTC

2640
Написана от  nixanbal 24 януари 2015
Huawei ще представи нови устройства на 1 март, час преди HTC

Huawei е още една компания, която ще има важно участие в тазгодишния Световен мобилен конгрес (MWC) в Барселона, провеждащ се от 2 до 5 март. Китайците обявиха, че ще имат пресконференция още в неделя, на 1 март, изпреварвайки с час премиерата на HTC One M9. 

Събитието на Huawei започва в 15 часа местно време, а това на HTC - от 16 часа, така че ще има застъпване и не всички журналисти ще успеят да отразят и двете, освен ако не са с екип от няколко души. 

От Huawei очакваме да представи поне един нов смартфон от висок клас. Момчетата от GSMArena.com припомнят, че се говори за модела Huawei P8, който ще има 5.2" Full HD дисплей с леко извито стъкло и чипсет Kirin 930. Освен това може да видим наследника на Ascend Mate 7 - Mate 8. 

Интересното е, че новите модели от MWC 2015 може да изгубят подбранда Ascend от името си, което е с цел по-добра разпознаваемост на основната марка. А това е болна тема на китайците, които искат потребителите и извън Азия да могат не само да прочетат името им, но и да знаят какво стои зад него. 

Изкуствен интелект като значка на ревера - може ли AI Pin да измести смартфона

Младата технологична компания Humane е горещата тема на седмицата, след като на 9 ноември стана ясно, че е готова да…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer