НачалоНовиниHuawei стартира официален онлайн магазин за българските потребители

Huawei стартира официален онлайн магазин за българските потребители

1333
Написана от  kris.romanov 13 декември 2021
Huawei стартира официален онлайн магазин за българските потребители

Huawei обяви, че стартира официалния си онлайн магазин за българските потребители. Компанията сподели планове за това още през октомври, а днес сайтът започна работа.

Адресът на онлайн магазина на Huawei е huaweistore.bg и в него се предлагат продукти с марката от различни категории. Това включва смартфони, таблети, смартчасовници, аудио продукти, монитори, аксесоари и други. 

От компанията обявиха, че в магазина си ще имат специално място за пакетни оферти, които да илюстрират добавената стойност от използването на повече от един продукт в екосистемата на Huawei.

Huaweistore.bg Offer 1

Huawei ще предлага доставка в рамките на следващия работен ден или максимум до 96 часа след поръчка, ще приема плащания с дебитна или кредитна банкова карта Visa, Mastercard, Maestro, чрез наложен платеж или посредством банков превод. Отворена е и линия за съдействие при извършване на поръчка или възникнали въпроси на тел. +359 2 9731110.

Huaweistore.bg Offer 2

 

По случай старта на магазина Huawei предлага промоционални оферти, някои от които виждате на горните изображения, а останалите можете да разгледате в сайта. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer