НачалоНовиниHuawei Watch 4 Pro Space Edition и Huawei Watch GT 4 Green Edition вече се продават в България + цени

Huawei Watch 4 Pro Space Edition и Huawei Watch GT 4 Green Edition вече се продават в България + цени

1690
Написана от  nixanbal 08 май 2024
Huawei Watch 4 Pro Space Edition и Huawei Watch GT 4 Green Edition вече се продават в България + цени

Току-що обявените в Дубай смарт часовници на Huawei, Watch 4 Pro Space Edition и Watch GT 4 Green Edition, вече се предлагат на българския пазар. И двата модела у нас ще се продават в комплект със слушалки на същата марка.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition струва 1299 лв., като идва в пакет със слушалките Huawei FreeBuds 5i. 

Huawei Watch GT 4 Green Edition се продава за 499 лв. и е в пакет със слушалките Huawei FreeBuds SE 2.

Пакетните предложения важат от 8 май до 4 юни 2024 г.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition 

Watch 4 Pro Space Edition е част от емблематичната серия Watch 4 Pro висок клас смарт часовници на компанията, като при него акцентът е върху премиум материалите и поддръжката на eSIM. Той е изработен от нанокристален керамичен материал, съвместим е с Android и iOS, поддържа TruSeenTM 5.5+ за по-прецизно проследяване на здравето, както и подобрената Health Overview 2.0 за здравни отчети, която сега предоставя нови здравни данни и нова функция за анализ на здравни тенденции. Чрез нея могат да се тестват множество основни здравни показатели за 60 секунди.

Watch 4 Pro Space Edition има батерия със стандартен режим с 4.5 дни живот или до 21 дни в специалния пестящ режим.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition ще се предлага в Yettel, A1, Виваком, Техномаркет, Технополис и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

HUAWEI WATCH GT 4 1 

В България ще се предлага и дамският Watch GT 4 със зелена каишка. Новият модел от серията Huawei Watch GT 4 все така е съвместим с iOS и Android устройства, издържа до 7 дни и идва с функции като Stay Fit функционалност с калкулатор на калории и нови функции за следене на респираторното здраве, с фокус върху качеството на съня и аномалии в дишането по време на сън. Колекцията от спортове, които можете да следите, също е обогатена в сравнение с предхоните серии. Модернизиран двулентов петсистемен високопрецизен GNSS подобрява точността на позициониране с 30% в сравнение с предишните версии.

HUAWEI WATCH GT 4 2

Huawei Watch GT 4 (41 мм) Green Edition ще се предлага в Yettel, A1, Виваком, Техномаркет, Технополис и избрани партньори на дистрибутора Polycomp.

 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer