НачалоНовиниHuawei Watch Fit 2 излиза на българския пазар за 299 лв.

Huawei Watch Fit 2 излиза на българския пазар за 299 лв.

1372
Написана от  nixanbal 01 юли 2022
Huawei Watch Fit 2 излиза на българския пазар за 299 лв.

Huawei обяви, че от днес в България стартират продажбите на новия им смарт часовник от по-достъпния ценови сегмент Watch Fit 2. Той ще се предлага у нас в три цвята и ще струва 299 лв.

Huawei Watch Fit 2 има 1.74" заоблен правоъгълен дисплей с резолюция 336 х 480 пиксела и гъстота на точките от 336 ppi, който е с 18% по-голям от този на предишния модел.

За разлика от предишните устройства в серията, тук към микрофона се предлага и високоговорител, който позволява потребителите да провеждат обаждания чрез Bluetooth. Поддържа се и добавяне на често използвани контакти в приложението Huawei Health, а ако потребителите не могат да отговорят на повикване, те могат да изпратят на обаждащия се персонализирано съобщение с едно докосване.

HUAWEI Watch Fit 2 3

Watch Fit 2 добавя и двулентов петсистемен GNSS, който ще бъде полезен за бегачите, защото повишава точността на проследяване на движението. Режимът Sports Field проследява пробега и темпото по-прецизно, докато новата функция Route Import and Export позволява на потребителите да добавят своя маршрут в смарт часовника чрез приложението Huawei Health. Потребителите могат също да споделят своите маршрути с приятели и да ги поканят да се присъединят.

Целта на устройството е да насърчава потребителите да учат нови видове упражнения чрез набор от анимирани фитнес курсове, режими на тренировка + функции за проследяване на здравето. Фитнес анимациите и аудио треньорът са подобрени, докато множество здравни функции – наблюдение на сърдечната честота, кислорода в кръвта, сън и други – помагат на потребителите да следят здравето си през целия ден.

HUAWEI Watch Fit 2 2

Умният часовник също така проследява редица здравни показатели, а обновената технология за наблюдение на сърдечния ритъм Huawei TruSeen 5.0 измерва точно BPM на потребителите и насищането на кислород в кръвта. Watch Fit 2 може още да анализира различните етапи от съня всяка нощ, да идентифицира потенциални проблеми, както и да предлага решения за тях. Включено е още проследяване на менструалния цикъл, при което се оценява сърдечната честота на потребителя, температурата на кожата и честотата на дишане, за да предскажат по-точно неговите фази. Часовникът помага и за управление на стреса, като напомня на потребителите да забавят темпото и да правят дихателни упражниения, когато започнат да се чувстват претоварени.

Huawei Watch Fit 2 вече е наличен на българския пазар в три цвята – бял с кожена текстура на каишката, розов и черен. Цената е 299 лв. и се предлага в Yettel, Технополис, Техномаркет, Зора, в търговската мрежа на дистрибутора Поликомп и в онлайн магазина huaweistore.bg.

Samsung Music Frame е впечатляващ елемент едновременно от аудио системата и интериора на дома

През 2017 г. Samsung представи своята по-различна концепция за телевизор с модела The Frame. Той може да се използва като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer