НачалоНовиниHuawei Watch Fit 3 изглежда ще бъде вдъхновен от Apple Watch

Huawei Watch Fit 3 изглежда ще бъде вдъхновен от Apple Watch

575
Написана от  nixanbal 21 април 2024
Huawei Watch Fit 3 изглежда ще бъде вдъхновен от Apple Watch

Huawei изглежда се подготвя скоро да представи новия си по-достъпен смарт часовник Watch Fit 3, който се появи в галерия официално изглеждащи изображения. От тях става ясно, че компанията ще направи още по-рязък завой в посока дизайна на Apple Watch. 

Huawei Watch Fit 3 ще бъде наследник на модела от 2022 г. Watch Fit 2, който също имаше правоъгълен екран, но доста по-издължен.

Huawei Watch Fit 3

Новият модел обаче се доближава повече до визията на Apple Watch. Това включва добавянето на коронка в горния ляв край и още един бутон под нея - също като при часовника на Apple. 

Huawei Watch Fit 3

Дори цветовете, в които Watch Fit 3 се появи, са сходни с тези на последния модел Apple Watch Series 9 на американската компания, включително розово, графитено, сребристо и златисто. 

Huawei Watch Fit 3

Не е съвсем ясно кога Huawei ще представи устройството, но би трябвало премиерата да наближава, щом вече се разпространяват и изображения. Цената на предходния Watch Fit 2 в България беше 299 лв., така че новият Watch Fit 3 би трябвало да е приблизително толкова или малко по-скъп. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer