НачалоНовиниHuawei Watch Ultimate Design с елементи от истинско злато вече се продава в България за 6000 лв.

Huawei Watch Ultimate Design с елементи от истинско злато вече се продава в България за 6000 лв.

797
Написана от  nixanbal 18 октомври 2023
Huawei Watch Ultimate Design с елементи от истинско злато вече се продава в България за 6000 лв.

На специално събитие през септември в Барселона Huawei представи нова версия на Huawei Watch Ultimate, която има елементи от истинско 18K злато и струва няколко пъти повече от стандартните издания. Най-луксозният модел смарт часовник на компанията вече е и на българския пазар, като цената му е 5999 лв. 

Часовникът е с доста солидно тяло, също като първите два модела в серията Watch Ultimate, като цветовете тук са споменатото злато и графитеносиво. Huawei Watch Ultimate Design идва и със собствен ексклузивен циферблат, който представлява златна карта на света и модул, показващ сърдечния ритъм в реално време.

A1 Huawei Watch Ultimate Design 2

Моделът обещава до 2 седмици живот на батерията и зарежда до 25% капацитет само за 10 минути. Съвместим е с Android и с iOS смартфони.

Цената на Huawei Watch Ultimate Design е 5999 лв., но може да се намери и на малко по-ниска при подписване на договор към оператор. За сравнение първите две версии на Huawei Watch Ultimate струват около 1200-1300 лв.

Часовникът може да се поръча в търговската мрежа на Yettel, A1, Vivacom, Технополис и избрани партньори на дистрибутора „Поликомп“, като в България се предлагат общо едва 60 бройки.

След официалния старт на продажбите днес хотел Marinela Sofia ще бъде единственото място, където Huawei Watch Ultimate Design ще бъде изложен до 31 декември 2023 г.

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer