НачалоНовиниHuawei Watch Ultimate вече се продава в България на цени от 1499 лв.

Huawei Watch Ultimate вече се продава в България на цени от 1499 лв.

3165
Написана от  nixanbal 03 април 2023
Huawei Watch Ultimate вече се продава в България на цени от 1499 лв.

Huawei обяви, че от днес, 3 април, в България се предлага най-новият им смарт часовник Huawei Watch Ultimate. Моделът беше обявен в края на март, като това е най-скъпият часовник в каталога на китайците и е позициониран много близо до Apple Watch Ultra. 

Huawei Watch Ultimate Expedition Black вече може да се закупи от A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 1499 лв. В комплекта му ще намерите и второ по-дълго рамо на каишката, предназначено за носене на часовника върху екипировка.

HUAWEI WATCH Ultimate 2 copy

Huawei Watch Ultimate Voyage Blue с титаниева верижка също ще бъде наличен съвсем скоро в A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 1799 лв. В неговия комплект има втора синя каишка от нитрогениран каучук, също с допълнително удължено рамо. 

HUAWEI WATCH Ultimate copy

Някои функии на Huawei Watch Ultimate ще бъдат активирани по-късно през април, като тук влизат режимите за техническо гмуркане, гмуркане в режим на измерване, обучение за апнея, тест за апнея, изчисляване на декомпресия и „Expedition”. Функцията за управление на батерията, за тренировка на открито и функцията за подробности за съня на часовника също се очакват в по-късни OTA актуализации.

Oppo Reno11 F излиза в България с първото събитие на марката у нас

На първото си събитие в България Oppo представи за нашия пазар новия си модел Reno 11F. Устройството е позиционирано в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer