НачалоНовиниИлон Мъск въвежда три цвята за верифициране на профили в Twitter

Илон Мъск въвежда три цвята за верифициране на профили в Twitter

1117
Написана от  nixanbal 26 ноември 2022
Илон Мъск въвежда три цвята за верифициране на профили в Twitter

Програмата с верификация и маркиране на профилите в Twitter се завръща на 2 декември, обяви шефът на компанията Илон Мъск. Той сподели, че този път няма да има само сини маркери над имената, а цели три категории. Ще има и нова процедура, която ще гарантира, че верифицираните акаунти не са фалшиви. 

Малките кръгли маркери над профилите вече ще бъдат три вида - златни за компании, сиви за правителства и сини за лични профили на знаменитости и други лица. Мъск казва, че този път верифицирането на профилите ще става ръчно, което щяло да бъде "болезнен, но необходим" процес.

Илон Мъск

Припомням ви, че дни след встъпването си в длъжност Мъск наложи промени по абонаметния план за Twitter, който се предлагаше срещу $8 и автоматично даваше син верифициращ символ на профила, което позволи много фалшиви и пародийни акаунти да бъдат отбелязани като автентични. 

Подробности за преработената програма за маркиране на профилите в Twitter ще научим следващата седмица, а стартът ѝ се очаква в петък, 2 декември.

5 ключови подобрения в Samsung Galaxy A54 5G

Смартфоните в серията Galaxy A са сред най-продаваните устройства на Samsung, като тази година промяната при Galaxy A54 5G е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer